Nudimo usluge čišćenja  i uređenja grobova vaših najbližih (trenutno samo za općine Novi Travnik, Travnik i Vitez). Svjesni smo kako veliki broj žitelja Srednje Bosne živi u inozemstvu i niste u mogućnosti posjetiti i urediti grob svojih najmilijih. Na ovoj stranici možete naručiti čišćenje i uređenje grobova ali i paljenje svijeća.

Objektivnost koja se ogleda u pravovremenom obavljanju naručenih poslova kao i transparentnost koja sadržava fotografije prije i poslije urađene naručene usluge osnovni su pokazatelji kvalitete našeg rada ali i garant svakom naručitelju.

Težimo inovativnosti i prilagodbi zahtjevima svojih korisnika s intencijom jačanja kvalitetne suradnje koja će prvenstveno biti na korist korisnicima kroz duboki izraz poštivanja i sućuti prema vrijednosti i dostojanstvu pokojnika.

Kako bismo Vam olakšali odabir naših usluga, osmislili smo pakete među kojima ćete, nadamo se, pronaći ono što Vam najviše odgovara.

Paketi ”Osnovni”, ”Srednji” i ”Veliki” podrazumijevaju iste usluge (čišćenje, uređivanje te postavljanje cvijeća i svijeća), a razlikuju se po izgledu i veličini cvijeća i svijeća. Za sve pakete moguće je odabrati redovitost izvršavanja usluge mjesečno (12 puta), kvartalno (4 puta), jednokratno te u posebnim prilikama (godišnjica i/ ili rođendan). 

Ukoliko imate zahtjeve koji se ne poklapaju s našim paketima, slobodno nam se javite s individualnim upitom.